Mijn Madame

January 14th, 2009

We doen ons best te fluisteren als we over haar spreken.
Het liefst van al maken we aan haar geen woorden vuil. Als je spreekt van de duivel, je weet wel.

Maanden laat ze niks van zich horen, op wat zinderingen in mijn hoofd na. Maanden doet ze alsof ze me niet kent, en word ik door haar straal geneerd.

Tot ze in het holst van de nacht besluit mijn hoofd te jennen, ook al weet ze dat ik niet van haar houd.

Imitrex, Dafalgan en een middel tegen de kotsmisselijkheid die ze met zich meebrengt.

Hoelang ze blijft, dat laat ze nooit op voorhand weten. Dus zolang ze er is, blijft mijn hoofd computervrij (op dit bericht na), licht- en lawaai-arm.
En ik koester ze gelijk een beetje, want ze is steeds minder venijnig als ik niet boos op haar word.

Mijn Madame Migraine.

Wanneer gaat ze op pensioen?

No Responses to “Mijn Madame”

 1. Tante Mieke Says:

  Weet je nog Marie, toen in Duitsland in het Zwarte Woud en bij tante Lieve …. jaren geleden, je was nog zo een kleine meid en toen werd je reeds geconfronteerd met JOU AFSCHUWELIJKE MADAM. Ik had zo met jou te doen. Je had het zo fijn op vakantie en toen was ze er en verknoeide ze jou heerlijke vakantie. Ik kan het mij levendig herinneren. Denk eens aan het heerlijke moment toen we terug in ons hotel waren, in die oh zo mooie kamer met overheerlijk bed en dito dons en je mij zei, dit is heerlijk en je kon eindelijk rusten en een poging doen die verfoeilijke madam het onderspit te delven.
  Ik vergeet het nooit lieve Marie en hoop dat ze binnenkort met pensioen mag met heel d’r hebben en houwen….

 2. Louise Says:

  Marie’tje,

  Ik heb zo met je te doen!
  Rust lekker, en laat die madame maar eens zien wie er steeds weer de sterkste is!!

  xxx

 3. Els Says:

  ik heb met je te doen Marie maar vind het knap van je dat je ze laat zijn. Als je er niet te actief tegen vecht, ze probeert (als dat mogelijk is) te negeren, is het effect misschien als bij een kolerieke peuter. Veel moed!

 4. huguette Says:

  Hopelijk is het minder erg dan de vorige keer, toen ben je toch even van de wereld geweest.
  Laat alles maar liggen en verzorg jezelf goed.

  Als we kunnen helpen, geef maar een seintje.

Leave a Reply