Komiek

November 12th, 2008

Zeg nu zelf: wat rondsurfen op het net zodat je de huizenmarkt wat beter kan inschatten, het is een plezier op zich.

Eerlijke prijs, voor meer info mail naar ripper@…

Alle zijwanden zijn vernieuwd.

Geen koer en geen tuin, dus ook geen onderhoud, veel beter dan een appartement.

Ik beleef alvast spannende en hilarische momenten vanachter mijn pc.

4 Responses to “Komiek”

 1. annava Says:

  Herkenbaar, ik amuseer me er ook mee. Toch nog één ding dat het wat fijner maakt he. Voor mij dan toch want ik doe het met lichte tegenzin.

 2. els Says:

  Een huis zoeken blijft leuk zolang er geen druk achter zit. Ik vond het leuk om doen maar na een jaar had ik het gehad. Ja, Marie, bij ons heeft het drie jaar geduurd voor we onze stek gevonden hebben (misschien zegt dat wel iets over ons…. Nu, ons geduld heeft geloond!Ik kan het toch niet nalaten te zeggen dat de westrand van Gent ook héél mooi en leuk is om te wonen! Kijk maar breed rond! Succes!

 3. marleen Says:

  tip:Marie naast de oude post staat er een mooi vernieuwd herenhuis te koop.(uit de hand)

 4. Nonkel Bram Says:

  een oud herenhuis gevonden voor geen 300000 euro en tes met een tuin! gent immoweb!

Leave a Reply