Raar

October 28th, 2008

‘Mama, waarom doe je zo raar deze week?’

Het is een vraag die me al drie dagen achtervolgt.

Ik dans, ik lach, ik naai poppeslabbertjes, ik strijk samen met Anouk en als ik zin heb, drink ik gewoon gezellig thee. Ik bewonder haar Playmobil en vind de gekste spelletjes uit, ik speel Uno – keer op keer op keer – en ik wacht met stofzuigen tot het morgen is. Ik kook of laat voor me koken (denk Jan maakt verse stoverij met Westmalle). Ik plan savooikolen en spruitjes, gebakken pompoen én heerlijke ratatouille van Mme Zsazsa.
Dat het regent en pokkekoud is, kan me niks schelen, want ik loop tot ‘s middags in mijn jogging rond. Ik heb schone stoffen ontdekt op internet en ruim de tijd genomen om in de wondere wereld van The Sartorialist te duiken.

Ik heb een week vakantie en ik weet weer wat leven betekent.

Leave a Reply