Veggie croque monsieur

October 26th, 2008

Het recept is een brouwsel van een goede vriendin van mij. Je kunt ermee variëren, of het klakkeloos kopiëren. Ideaal op een winterse zondagnamiddag. Als je geen spruitjes of savooikolen in huis hebt, natuurlijk.

Neem 2 grote bruine boterhammen. Leg ze open, naast elkaar en beleg elke boterham met een verschillende kaassoort (bij voorkeur van het Hinkelspel). Bestrijk met rode of groene pesto. Leg er nog wat zeer dun gesneden tomaat op, preischeuten en/of andere kiemen op. Grill/rooster, tot de kaas licht gesmolten is.
Dien op met een salade met veel verschillende slasoorten, goede olijfolie en balsamico, verse peper en zeezout.

5 Responses to “Veggie croque monsieur”

 1. els Says:

  ga ik zeker proberen, ideaal voor een zondag als vandaag! Het valt me op hoeveel kleine dingetjes ik eet op een grijze dag als vandaag, dat tijdens wassen, plooien, opruimen, bedjes verversen, poetsen…ik zou denken: geen tijd om te eten maar, fout! Hartige knabbels tussendoor geven me vandaag een beter gevoel. Dit toont me, de winter is daar!Ik sluit straks de dag af met je veggie croque, lui in de zetel! Bedankt!

 2. Minnie Mendelson Says:

  Sometimes newer is just better.

 3. Huey Figgins Says:

  We’ll talk a little in the matter of because you will be the only one dealing with it after the fact.

 4. Debbra Burrus Says:

  I dont’ like to say this, but…here goes… Let’s get into my in depth examinations of.

 5. Jacinta Ukich Says:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed browsing your blog posts. After all I¡¦ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Leave a Reply