Moe zijn

November 30th, 2007

Ik ben moe, Jan is moe, Anouk is moe, en tiens, Clarisse is wakker.

Het wordt een ware uitputtingsslag, heb ik zo het vermoeden. Ze slaapt overdag veel te weinig, ze slaapt ‘s nachts nog slechter en wij worden alsmaar meer moe. En dat spookje trekt zich daar niks van aan.
‘Je moet op haar ritme slapen, zegt men’. Ewel, dat kan ik niet. Want ze slaapt het best als we naar school aan het wandelen zijn, als Anouk huiswerk heeft, als ik aan het koken ben. Kortom, als ik broodnodig wakker ben.
Doemme toch, een mens zou beginnen zagen…

Heuglijk nieuws hebben we wel, hopen zelfs!
– Onze pruts heeft eergisteren voor het eerst flesje gedronken en deed dat meteen voorbeeldig, ze had niet eens door dat het de borst niet was. Papa trots, wat wil je.
– We hebben gisteren een leuk babbelbezoek gehad, bij Zappa. En op mijn treinreis de beste conducteur ooit tegen het lijf gelopen: (Wat heb ik tegenwoordig met de Lijn en de NMBS) hij heeft mijn buggy tot beneden gedragen, waw!
– Clarisse heeft van lieve S en P een zeer leuk geschenkje gekregen. Later meer daarover.
– ‘t Is vrijdag en dus bijna weekend.
– Ik ga morgen met de nichten voor het eerst op stap, zonder dochters bij. En ik voel me daarom vandaag net een kind dat op schoolreis mag.
– Wij hebben in het weekend geen echte plannen en ik maak van de gelegenheid gebruik om te slapen.

‘k Droom er nu al van.

No Responses to “Moe zijn”

 1. Tante ingrid Says:

  Van het ogenblik dat Clarisse op de fles staat, dan stuur je ze maar een weekje of zo op vakantie.
  Dan kunnen jullie eens allemaal heerlijk lang en veel slapen!

 2. clarissejananoukmarie Says:

  Zullen we doen. Merci op voorhand!

 3. marleen Says:

  Stuur ze zondag maar met anouk mee naar de verjaardagsparty ons madame. Ze zullen haar wel in slaap zingen.

Leave a Reply