Opgemerkt vandaag

June 20th, 2008

* Antwerpen is een schone stad. Toch heb ik geen nood er veel naartoe te gaan. Ik vind er mijn weg niet, en voor de Meir pas ik. Ik kan zowel in de Veldstraat flaneren. Zelfs dat is niet mijn favoriete bezigheid.

* Ik hou van blauw. Blauwe uniformen kunnen zo mooi zijn. Tijdloos ook. Tien jaar geleden heb ik het nochtans afgezworen, dat blauw. Wegens 6 jaar uniform, blauw en wit. Tien jaar geleden, en zeker in een gemeente als Poperinge, was het duur om mooie blauwe kledij te kopen. Wie in Gent woont, kan al eens gaan neuzen in goedkopere winkels, waar je vaak voor een prikje degelijk én mooi materiaal kunt vinden. Weinig geld hebben voor kleren is niet erg, het maakt je creatief en dwingt je een eigen stijl te ontwikkelen. Vaak zie ik jonge mensen, een jaar of zestien, die een goede smaak hebben. En die ook in de HM gaan winkelen.

* Ik ben natuurlijk geen 18 jaar meer, kan al eens in duurdere winkels binnen. Zoals vandaag. Een zeer stijlvolle jurk gekocht van Vandenvos, samen met een zijden kleedje van Essentiel. In een zeer elegante outlet store in Antwerpen. Voor een prikje, dames en heren! Ik volg de mode toch niet van seizoen op seizoen, en tijdloze stukken hou ik (bijna) eeuwig bij.

* Probeer nooit de trein naar Gent op het laatste nippertje te halen. Je haalt het toch niet. Daar zijn die 48 roltrappen in Antwerpen Centraal net teveel aan.

2 Responses to “Opgemerkt vandaag”

 1. pbdasmailing.blogspot.com Says:

  Hello! I just wish to offer you a huge thumbs up for
  your excellent information you’ve got here on this post. I will be returning to your website for more soon.

 2. Marilynn Says:

  Thanks for some other informative site.
  Where else could I am getting that type of info written in
  such an ideal way? I’ve a challenge that I’m just now operating on,
  and I’ve been at the glance out for such information.

Leave a Reply