Vanalles

April 27th, 2008

* De zon doet deugd, maar mijn vel ziet dat niet echt zitten, die eerste zon: smeren is de boodschap. En dat zal ik bekopen, want ik heb het niet gedaan.
* Petekindjes zijn de max, ook al is het niet mijn petekindje. ‘t Is een schatje. En dat hij en Clarisse bijna even oud zijn, op drie weken na, is de max.
* kerstomaatjes laten drogen in de oven, met olijfolie, look, laurier en rozemarijn, peper en zout. Op 80-90 graden, en dat voor enkele uren. Dat is lekker bij rucola, want het half-drogen versterkt de smaak.
* Een dakterras is heerlijk als de zon schijnt, ook al moet er dringend in de tuin gewerkt worden.
* Vrienden op bezoek hebben kan zo fijn zijn.
En dat was het voor vandaag.

2 Responses to “Vanalles”

  1. sarah Says:

    mmmmmmmmmmmm zon, vrienden en superlekkere tomaatjes uit de oven, couscous en heerlijke tomatencompote…
    heimwee…

  2. pimple treatment Says:

    The other reason why moving house in Germany can be expensive is that getting free cardboard boxes is virtually impossible. One cannot just go to a local supermarket or newsagent to inquire about discarded boxes. Everything in Germany is being recycled – a cardboard box that once held cans of pet food or washing powder is invariably coming with a recycling plant before you have an opportunity to ask. Most German removal firms offer therefore green, recyclable boxes either for sale or hire – in a high price.

Leave a Reply