We hebben voor ons Nieuwjaar van onze vrienden een cadeaubox.com gekregen. Logeren in stijl.

Omdat we elkaar weinig zien en eigenlijk wel heel graag zien, en omdat oma in het weekend kon babysitten (bij ons thuis dan nog wel, wat een verademing is met klein vrouwen, want het betekent: geen gesleur en gesjouw met valiezen en lekker in hun eigen bedje) hebben we hem gisteren en vandaag opgesoupeerd.
Le manoir du lac in Genval, vlak aan de taalgrens. Een oude villa, aan het meer van Genval, waarbij de woorden ‘vergane glorie’ het best passen. Het was er mooi, verlaten, oud en stijlvol, net zoals we het gewenst hadden. Met maar één auto naast de onze, dus erg veel rust.
We hebben er lekker gegeten (een beetje chique – en de maître van het restaurant was zo attent voor ons, amai amai) in het poepsjieke hotel van dezelfde keten, iets verder aan het meer. We werden er zo hartelijk onthaald dat een mens ster-allures zou krijgen.
De kamer was ruim, net als het bed, niets op aan te merken.
De mensen waren joviaal en hartelijk, en dat doet mij altijd deugd.
Eén minpunt bij het ontbijt: de koffie was niet lekker. Want ik wil bij mijn ontbijt echte koffie, dampend in een kannetje. Met echte melk. Zo’n pad-gedoe met room in een cupje vind ik voor mensen die niet weten wat koffie is.
Maar dat minnetje is een teken van decadentie, want als je enkel over de kofiie kunt mekkeren, dan heb je het voor de rest zeer goed gehad. Wat wij volmondig beamen. Merci, Ieperlingen, we hebben op jullie getoast!

One Response to “En dat allemaal door Zappa en co”

  1. sarah Says:

    Wij zijn zeer blij dat het zo’n meevaller was!
    Marietje ne dikke proficiat, geniet ervan!
    Dikke kus voor jullie allemaal..

Leave a Reply