Grote borsten

March 27th, 2008

Ik ben schaamteloos aan het kopiƫren.
Ik weet het zelf. Maar het was voor mij zo druk deze week dat ik echt geen tijd had voor wijvenweek. En dat vind ik nu eens echt jammer zie. Ik vind het concept en de inhoud van wijvenweek fantastisch. En ik voel me er een beetje meer wijf door. Want wijf is bij ons, bij mij dan toch, een woord waar ik enorm van hou. Het heeft in ons dialect niets denigrerends, enkel iets oprechts. Als Jan me zijn wuvetje, zelfs wuuf, noemt, dan fladder ik als een verliefde puber door het huis.
De wijvenweek had het maandag al over wijflijf. Verdorie.

Als ik aan mijn wijflijf denk, dan denk ik aan mijn borsten.
Ik zou zo graag grote borsten hebben. Zo graag. Niet mega-grote borsten, dat niet. Maar borsten.
En die heb ik nu eenmaal niet. Ik heb veel te kleine borsten en ik vind dat absoluut niet leuk.
Ik heb tijdens mijn zwangerschappen kunnen genieten van echte borsten en dat vond ik zo erg leuk en zo erg bij me passen dat ik pas voor de kleine exemplaren die ik heb. Maar baby’s en borstvoeding en mooie borsten gaan moeilijker samen dan je zou wensen. En daarom zijn mijn borsten wat ze zijn. En ik heb er ondertussen mee leren leven. Want er zijn ergere dingen dan geen grote borsten hebben. ‘t Is te kiezen of te delen, zegt men in ons verre Vlaanderen. En gelijk heeft men.

3 Responses to “Grote borsten”

 1. Maxie Says:

  hoi!
  Ik heb ook kleine borsten en kben er trots op!
  Vele voordelen!!
  1) Vroeger altijd de beste geweest in LO omdat anderen hun borsten moesten meeslepen en ik niet gniffel!
  2) Ge moet geen BH’s kopen (maar dat doe ik wel, want ik hou van lingerie)
  3) Minder snel last van de zwaartekracht aja! zowaar het grootste voordeel!
  4) Minder rugklachten
  5) Ge kunt u altijd paaien met het gedacht dat ge met kleine borsten op een catwalkmodel lijkt!

  Groetjes!!
  La fille
  (www.lafillebacksurleweb.blogspot.com)

 2. Machteld Sohier Says:

  En ge – om in de stijl te blijven – kunt altijd op uw buik slapen als ge dat wilt.
  Zie je Pamela Anserson dat doen?
  Povere troost, he, Marie, ik versta je wel.
  Machteld

 3. JACQUES Says:

  ik ben gescheiden en zoek een lieve vrouw om met mij verder te leven

Leave a Reply