Fort²

April 16th, 2015

Sarah schreef dit:

‘Ik vind uw blog ook een beetje een fort om in te schuilen. Maar wel geen met dikke muren maar juist een met veel raampjes naar de wereld. En zoals ge uw huis met uw kinderen deelt, zo deelt ge uw inzichten en gedachten en gevoelens met ons, en rusten we samen een beetje uit van het dagelijkse leven. Fijn jong, ik lees hier zo graag.’

Jullie allen zijn ook een beetje mijn fort, met al jullie lieve woorden en mailtjes en commentaren die mijn hart altijd een beetje warmer maken.

Thanks lezers, I owe you big time voor uw komst.

10 Responses to “Fort²”

 1. Tess Says:

  Ach Marietje, zoveel liefde dat ik voor je voel.
  Hopelijk slaag ik er ook in om van ons huis een fort te maken waar ons prutsje kan in schuilen.

 2. marie Says:

  Tess prutsje als in echt prutsje of als in prutsje in de toekomst?
  Volgende keer als er rommelmarkt is in Ledeberg kom je VERPLICHT langs hier en maak ik koffie voor jullie x

 3. Tess Says:

  Dat prutsje is al halfweg.

 4. Marie Says:

  Ooooooh, zeg. Oh maar zeg, proficiat. Allee zeg, remember de tramrit zoveel jaar geleden <3.

 5. Sophie Says:

  Ik sluit mij hier graag bij aan, ik ken je helemaal niet maar ik kom hier ook erg graag jouw verhaaltjes lezen.. soms zo ontroerend of hartverwarmend… groetjes

 6. Marie Says:

  Mor Tess, ik zit hier gelijk al maanden af en toe te kijken of jij nog iets schrijft, maar blijkbaar zit ik hier steeds op het laatste artikel te klikken dat ik maanden gelezen las, volgens mijn dochter. Allee jong, ik vroeg mij al af hoe het kwam dat jij niet meer schrijft…Dat wordt bijlezen nu, dikke proficiat x

 7. goofball Says:

  Ik kan het niet zo mooi verwoorden als Sarah, maar ik vind het hier ook fijn vertoeven!

 8. Sarah Says:

  Wat een compliment. Ik word er een beetje stil van. Dankjewel.

 9. Tess Says:

  <3

  De tramrit inderdaad, een van de schoonste die ik al maakte.

 10. Sandrien Says:

  Sarah heeft gelijk. Ik kom hier ook graag af en toe schuilen in uw fort.

Leave a Reply