Die dag, 6 jaar geleden

March 31st, 2008

Waren wij al een beetje echte lieven. Met ontbijt, verwennerij en dochter erbij. Geef toe, daten met je dochter erbij van net 2 jaar is een keer iets anders. Vooral als die dochter de hele tijd vraagt: ‘Ki dat?’

Jan nam het er allemaal bij, ook de telefoons die dag (en dat waren er veel te veel, jong). We hebben samen gezeten in de zetel, een hele film lang, en af en toe leunden we tegen elkaar en dat was zo wijs.

‘t Was in Gent en ik had geen plannen om weer naar Gent te komen. Ik stuurde Jan een mail en hij antwoordde niet sebiet. En ik heb doodsangsten uitgestaan. Maar hij was nog altijd aan het nadenken over het antwoord. Dagenlang.

Ik ben wel weer naar Gent gekomen. Heel vlug zelfs.

En dat is vandaag meer dan 2000 dagen geleden.

One Response to “Die dag, 6 jaar geleden”

  1. marleen Says:

    Marietje en Jan hopelijk blijven jullie nog vele dagen samen in Gent(ledeberg)Want het is een perfecte mach jullie twee.Ja zeg nu ben ik melig aan het worden.Marie hiep hiep hoera voor morgen

Leave a Reply