* de keukentafel van de mama van mijn vent, voor de koekestuutjes en de koffie, ‘s morgens als ontbijt. En er zijn er die daar ‘s avonds ook graag aanschuiven. Denkt zeer erg spontaan aan Jan en aan Joeri. En Kenny en zus en lieven en Chantal. Die wel een keer een reactie zou mogen geven op de blog. Net als Benny by the way. Of slapen jullie nog?

* dat plekje op de Vesten waar Jan en ik witte wijn van de nachtwinkel dronken. We hadden veel verliefdheid en weinig tijd. Maar het was zo wijs, die keer, dat wij daar zaten en de hele wereld konden verslaan.

* De blokken op de Vismarkt, als je 16 bent, te stoer, en dan nog een keer, als je 26 bent, en nog stoerder, en dat hilarisch effect van Joeri en ik en erg veel gegiechel en Jan die deed alsof wij infantiel waren.

* De bunker. Denkt nog spontaner aan Lisa en Viaene en Tailleu en Hanne en andere Lisa en Olle. Carla. Hihi. Man man, waar is de tijd. Wat was dat cool en geheimzinnig toen. Krijg de kriebels.

* Het gras van het Jeugdstadion in juni op de fuif na de laatste schooldag. De dag herinner ik me niet meer scherp. De gebeurtenissen wel. Lisa, laurier!

Wat zijn uw 5 favoriete plekken?

Leave a Reply