Novemberliefde

November 21st, 2012

November is mijn lief.

Mijn weekend van het jaar.

De date waar ik 11 maanden lang naar uitkijk.

De maand waarin de dagen ons bedriegen en ik op zoek ga naar sjaals, mutsen en winterjassen. De ochtenden die gemiddeld 10 minuten langer duren, door het geworstel met laagjeskledij. De dagen waarop ik met verward haar op het werk aankom, en mijn nette collega een beetje meewarig lacht met de verkeerd gestrikte trui.

De zomerzon die nog in mijn kop genesteld zit, waardoor ik de regen relativeer. ‘Als je je ogen bijna dichtknijpt, en het regent, dan lijkt het net een lichtjesfeest.’ De maand waarin ik veel lees, in bed blijf liggen en uitspraken van mijn dochters opschrijf.

November kan mij krijgen. Altijd weer opnieuw.

 

 

2 Responses to “Novemberliefde”

  1. Bieke Says:

    Zo had ik het nog niet bekeken. 🙂

  2. dancing with the stars spoilers Says:

    Spot on with this write-up, I actually think this site
    needs a lot more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the information!

Leave a Reply