Kikker en co

February 23rd, 2008

kikker.jpg

Kikkers en padden spreken vaak erg tot de verbeelding in verhalen. De kikkerprins, Kikker is kikker van Max Velthuys, de verhalen van Kikker en Pad,…
Wij (‘t is te zeggen Anouk) hebben enkele maanden geleden een stoffen babyboek gekocht in de Hema. Het hangt vol stoffen dieren die in het boek hun schuilplaats vinden. Het laatste plaatje is een ‘slaapweltje’: een kindje met zijn knuffeltje in bed.
Het boek was onmiddellijk favoriet bij onze baby. En nog niet een klein beetje. Ze sabbelt het al maanden kapot, en peutert er uren aan. Het is een zoethoudertje eerste klas, en het maakt haar elke dag opnieuw weer blij.
Kikker is absolute favoriet, en tovert zonder probleem een glimlach op haar gezicht. Haar vriend sinds jaar en dag, blijkbaar. En nu ook een beetje veel de onze.
Het boek was één van de beste aankopen in haar prille begin. En hohoho, ze weet het nog niet, maar we hebben kasten vol voor haar. Echte grote kasten vol baby-, peuter-, kinder- en grotemensenboeken vol.

5 Responses to “Kikker en co”

 1. Machteld Sohier Says:

  Anouk in het echt is het evenbeeld van Jan, maar op deze foto is ze gespogen jou, Marie, met dezelfe blik en hetzelfde voorhoofd …

 2. clarissejananoukmarie Says:

  @Machteld: …en ze zit op jouw schoot:)

 3. Machteld Sohier Says:

  Ja, en ik bedoelde natuurlijk ‘Clarisse’ ipv Anouk

 4. Reda Cuesta Says:

  You have brought up a very great details , thankyou for the post. “There’s two heads to every coin.” by Jerry Coleman.

 5. Tamie Goldfarb Says:

  Nice read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch since I found it for him smile Thus let me rephrase that: Thanks for lunch! “Creativity comes from zeal to do something, generally it is to make some money.” by B. J. Gupta.

Leave a Reply