redenen

May 25th, 2012

Er zijn zoveel redenen waarom ik graag leef.

Sigur Ros, Ekki Mukk (mét accent, maar ik typ in het donker met een glas wijn naast me, vandaar) is ongetwijfeld een van de allerbeste redenen om te leven.

Hun muziek smaakt altijd zout en bitter en zoet en zuur en voor mij ook heel veel naar de machtige verhalen van Joke en haar Ijslandse Vili.

Ijsland zit altijd diep vanbinnen in mijn hoofd.

Ook al ben ik er nog niet geweest.

 

 

5 Responses to “redenen”

 1. Oon Says:

  Kom, we zijn weg. Ik ken er nog wel eentje die meteen zou willen vertrekken.

 2. marie Says:

  kom kom, vlug. en we laten alles achter voor een tijdje.

 3. huguette Says:

  Oh, Sigur Ros!
  Heerlijk eigenzinnige muziek die een magische wereld oproept (al heb ik geen idee waar ze het over hebben).

 4. Lekker Tekkie Says:

  Het gaat je NOOIT lukken om in Ijsland te geraken want je gaat “NOOIT” nog vliegen…. Ga je anders met die vervuilende, oude VW?

 5. marie Says:

  Lekker Tekkie: ah maar daar heb je ongelooflijk veel gelijk. Ik hoef er niet eens naartoe, naar Ijsland, om te weten hoe mooi het is. En onze oude VW, van hetzelfde. net als mijn 3 kinderen (die ecologisch het zwaarst wegen vrees ik). net vandaar dat ik het elders probeer te compenseren (door niet te vliegen en doordat we geen tuin hebben en doordat ik zeer weinig vlees eet). Maar hé, je mag die confrontatie gerust aan mijn tafel komen voren hoor, je moet er niet persé een emailadres aan te maken om anoniem kritisch te zijn. Kom gerust af, hier wil ik nog wel eens een avondje over babbelen.

Leave a Reply