Badkamerlavabo ow yes

December 16th, 2011

Al weken werk ik mij door boekjes en sites van badkamermeubelen.

Soms zeg ik ‘oh’. Meestal ‘iew’.

Soms eens ‘fiew’ ook. Als iets wel mooi is, maar zo duur dat ik er nooit voor zou willen sparen zelfs.

‘Ik heb iets gevonden, denk ik’, zei mijn lief voorzichtig gisterenavond, toen hij de website van Kapaza opende. ‘Ik ben het niet zeker, maar ik denk van wel.’

2 minuten later hing ik aan de lijn. Met Bjorn, die een wonderschone oude dubbele lavabo weg deed, en toen hij nog vriendelijker bleek dan zijn advertentie, en de prijs me belachelijkmakend laag leek, zei ik: ‘Mag ik nog één iets vragen, meneer?’

Dat de lavabo van zijn grootouders was, antwoordde hij.

En hij moest een beetje lachen met mijn idiote instantverliefdheid op een lavabo.

Zeker als ze van zijn grootouders komt.

 

 

4 Responses to “Badkamerlavabo ow yes”

 1. Ineken Says:

  Herkenbaar 🙂

 2. Sarah Says:

  Ooooh! Super!
  Lavabo’s gaan geld jong, en geen één die zo mooi is, dat ze dat geld waard zijn!
  Maar zo ééntje op de kop getikt met een verhaal, die zijn van onschatbare waarde!
  Enjoy julder lavabo…

 3. TheMiss Says:

  En daar sta ik dan met mijn nieuwe verhaalloze lavabo. :p Ik ben benieuwd naar een foto van die van jullie!

 4. trijn Says:

  ik krijg bijna een krop in mijn keel van uwe lavabo, en van uw lief. wij hàdden er ene in ons nieuw huis, een dubbele lavabo, van de meme die hier woonde. in van dat oud groen was haar badkamer. prachtig! maar er was geen compromis mogelijk met mijn lief. die zag dat echt, echt nie graag. maar ik ben blij voor u!

Leave a Reply