I love weekends, lange weekends.

November 13th, 2011

Als weekends beginnen op woensdag en op zondag nog altijd keihard bezig zijn, dan is het liefde hier bij ons.

 

 

Samen Domino spelen, Harry Potter kijken. Tot in de nacht krant lezen en een lief dat zachtjes dj speelt. Verjaardagsfeestjes in de Westhoek. Bij mijn broer en schoonzus op bezoek in hun mooi huis vlakbij. Iedereen doen slapen in de namiddag, buiten mezelf. Mezelf vindt dat heerlijk, weten dat iedereen er is, en toch niemand horen. Bij mijn vrienden bij Paula passeren. ♥ mijn vrienden van Paula. Al een chance dat ik niet in Geluveld woon. Echt. Bij mijn grootvader in de kliniek. Naar de koeien en de kerken kijken, die je van uit zijn raam kunt zien. Ik wenste keihard dat we samen konden wandelen naar die kerken en die koeien. Damn ouderdom, damn you. Met mijn grootmoeder wafels gaan eten in Poperinge. Zeker als ze haar oude muts aandoet, en we Anna passeren in haar automatische rolstoelbrommer op de Werf. Anna is 90. Eat this, ouderdom. De lieve overweldigende sms van de tante. De vele vele emoties in mijn kop. Het keistraffe optreden van The Mudgang in een cool café. Mijn lief en mijn dochter die samen slapen. En het besef dat ze keihard op elkaar lijken, die middelste dochter en de liefde van mijn leven. Het boenkbesef dat ook al zijn uw kinderen zo vreselijk verschillend je ze toch allemaal zo graag ziet. Al dat eigen bloed dat groter wordt. Simonne die weeral eventjes een dikke lip had, maar zelfs dan nog altijd om op te vreten is. Zelfs zonder suiker.

♥ ♥ ♥ ♥

 

 

3 Responses to “I love weekends, lange weekends.”

  1. cica Says:

    Monne zal het morgen wel vertellen ” cicaaaaa , monne boempatat ” 😀

  2. tijdtussendoor Says:

    Ik beleef op dit eigenste moment zo’n zondag…heerlijk 😉

  3. Els Says:

    Heerlijk, tijd nemen om het leven te leven!

Leave a Reply