Wij geraken niet uitgefeest.

Nefast voor mijn huishouden, nefast voor de reputatie die ik als ouder doorheen de jaren heb opgebouwd. Slecht voor de poetsvrouw die morgen komt en behoorlijk slecht voor mijn wasmachine, die in stilstand staat.

Maar ach, het is zo fijn, en mijn hoofd danst en springt en zegt van nognognog.

Alleen is er dat lijf, dat dwingt tot rust en dat halsreikend uitkijkt naar weekends in de Ardennen, met wandelingen en rust en lekkere kost.

Mijn lief is helemaal into music, these days, en laat dit een gigantische trigger zijn.

Wat een geluk dat we allemaal lekker dicht bij mekaar wonen.

Wat een gigantische rust in mijn lijf.

One Response to “Dat is zo met pas getrouwde lieven.”

  1. Forex Trading Says:

    Locating the village barn may not have been a challenge for my German removal firm, but carting my awkwardly shaped belongings in the narrow staircase within the barn certainly was! For very long term storage it is important to occupy as little space as you possibly can by stacking items upwards and to keep belonging safe and dry. Next time I shall certainly invest in green, recyclable boxes when moving house again.

Leave a Reply