Nog efkes, nog efkes.

September 12th, 2011

Zeg, jullie hebben vanalles tegoed van mij.

Foto’s, film, verhalen, extreem emotionele verhalen, odes, bewierokingen, het verhaal van de Fucking Fabulous Chocolate cake, de fantastische mensen, ons huwelijksnest, de verdomd lieve mensen die me zoveel geholpen hebben, mijn veel te lange speech.

Maar nog efkes.

Nog efkes dans ik met mijn vent in mijn living en zeg ik dat ik hem graag zie, doe ik alsof het allemaal nog moet beginnen, en plan ik een afterparty, ergens in het najaar.

Nog ├Ę hiel klien bitje.

Ik vraag me alleen nog af of de niet-Westvlamingen mijn emotioneel gebabbel hebben begrepen.

8 Responses to “Nog efkes, nog efkes.”

 1. elke Says:

  maar mooi, mooi. Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe. of zei ik dat al? Ewel: dan nog een keer. ­čÖé

 2. nobutterfly Says:

  liefde spreekt alle talen

  dikke proficiat

 3. Ineken Says:

  Ben al benieuwd!

 4. marc ogiers Says:

  Niet alleen jouw cake was Fucking Fabulous, Marie. De speech was dat ook. Alles begrepen! Mooi geïmproviseerd.

 5. tante Ingrid Says:

  Marie, jij kan het!
  Proficiat! Zo’n feest op poten zetten vergt veel inspanning en allertheid. Hoe beter de voorbereiding, hoe geslaagder het feest. Nogmaals 1000 maal proficiat en probeer nu nog maar wat te genieten van NA-feesten.Ook dat hoort erbij.

 6. Oontje Says:

  Jouw speech was memorabel en zo oprecht. Geen een feest kan tippen aan dat van jullie. xx

 7. hotelmama Says:

  ‘k weet zeker dat het de moeite was. Nog proficiat en blijf maar lang nagenieten!

 8. Marijke Says:

  proficiat!

Leave a Reply