Fijn gezelschap, petekindjes, een beetje drank en eten.

Goeie weekendavonden maken mijn weken draaglijk.

Die gast op de linkerkant, dat is onze Benny. De enige man die mij aan Mister E doet denken, fabuleuze t-shirts draagt en weg komt met een baard. Naast Mister E himself, uiteraard. Tegenover hem zit zijn lief, dat is ons Joke. Ze draagt keicoole kleedjes met doodskoppen op en is het liefste lief dat ge u kunt inbeelden.

Ze zijn eigenlijk allebei het liefste lief dat ge u kunt inbeelden, want ze passen verdomd goed bij elkaar.

Ik zie ze weinig, maar heel heel heel graag. Joke en ik delen Kriek Boon, Brugse Zot en lacherig doen met de Flair, Jan en Benny delen dezelfde intelligentie en zijn even spaarzaam met hun woorden.  Samen delen we verhalen-over-hoe-we-elkaar-leerden-kennen, het feit dat-we-eigenlijk-als-bij-toeval-aangetrouwde-familie-zijn en het gevoel-dat-elkaar-meer-moeten-zien-maar-dat-het-er-nooit-van-komt.

Van alles ben ik zeker, alleen dat laatste, tja, dat hoop ik gewoon keihard.

Oh, en de koffie, daar moet u zich niks van aantrekken. Sommige vrienden, beste vrienden, die er ook waren, drinken koffie bij hun kip.

One Response to “Toffe avonden en de liefde voor Joke en Benny.”

  1. bentenge Says:

    Ik weet niet hoe het komt… ik kreeg er even “rillingetjes” van… Mooi. Heel mooi geschreven. Dank je wel.

Leave a Reply