Endless repeat

January 31st, 2008

Ik hou van het timbre in de stem van Brian Ritchie, ik hou van zijn mimiek en zijn hemd. Ik smelt als hij ‘dear lady’ zingt. En ik zet de muziek op ‘endless repeat’ tot mijn crème brûlée ingedikt is, want dat is soms een hele karwei. Hij en zijn stem maken het leuker, veel leuker. En wie vanavond op café gaat in gent, zal misschien mijn pudiingetjes eten, met bunzenbrander gesmolten suiker en al. Iets dikker dan bij echte creme catalan, omdat mijn baas en ik dat lekkerder vinden. En wij mogen lekker onze zin doen.

Voor wie geïnteresseerd is in weetjes about vfemmes, u vindt er hier eentje. Lees wel.

Brian Ritchie went to Femmes booking agent Frank Riley’s office. Upon leaving he entered the elevator where he was joined by actor Sly Stallone. The elevator door did not close immediately, which visibly agitated Stallone. Rather than pressing the ‘Door Close’ button Stallone issued the following instruction,”Fuckin’ door, CLOSE!”

via

One Response to “Endless repeat”

  1. #madden nfl 17 coins Says:

    I do not even know the way I stopped up here, however
    I assumed this submit used to be good. I do not realize who you are but certainly you’re going to
    a famous blogger if you happen to aren’t already. Cheers!

Leave a Reply