Papier

May 7th, 2011

Ik krijg hartkloppingen als ik zie hoeveel papier wij op het werk verspillen. Soms kan het niet anders, ik weet het, maar toch. Containers vol papier dat hoofdzakelijk nog blank is, jongen toch.

Ik heb dan maar, als boetedoening, mezelf verplicht de uitnodiging van onzen trouw puur als recyclageproject op te vatten.

Oud papier, bierkaartjes, en gelezen gazetten: here I come!

4 Responses to “Papier”

 1. mamasha Says:

  Ik snap dat. Ik krijg er ook de kriebels van en nog meer van de grote onverschilligheid die ik er dan nog bij zie verschijnen. Brrrr. Veel succes ermee!

 2. marie Says:

  Oh, die onverschilligheid is inderdaad het ergst, sha.

 3. Oontje Says:

  Bij ons op het werk doen we wel een grote inspanning. Zo printen we de facturen ook niet meer uit voor onszelf (tot mijn komst wel nog het geval), maar nu zei de boekhouder doodleuk: “Stuur maar door, dan print ik ze zelf wel uit.” Aaaarrrrghhh!!!

  Maar die uitnodigingen, die gaan gegarandeerd super zijn. Benieuwd!

 4. Els Says:

  Het ergste naast de verspillingen, de onverschilliheid is volgens mij het niet sorteren van papier. Toen ik in oktober op mijn nieuwe job begon vielen de monden open toen ik vroeg waar ik het gebruikte papier moest verzamelen. Dit is volgens mij niet meer van deze tijd…
  En ja, de uitnodiging, ik ben al razend benieuwd!

Leave a Reply