Het is zolder in mijn hoofd. Keihard zolder.

Zo’n zolder waar je graag eens naartoe gaat, maar waarvan je het altijd net een dagje uitstelt omdat het teveel is. Honderenééndingendiegoedzijnenfantastisch. Net als mijn Murakami, die ik opspaar omdat ik weet dat ik bij elke bladzijde dichter bij het einde kom. Of de chocotof, die in mijn sjakosj zit tot ik te lang moet wachten op mijn tram.

Zolder, dus. En een lijf dat de trappen bijna niet op kan wegens te moe. Moe moe moe, met zware ogen en benen met lood in.

Gelukkig mag ik zaterdag en zondag weg. In mijn ééntje, om te beginnen. Eerst treinen en lezen en elke minuut denken ‘goh wat is het hier stil en goh wat is het hier rustig’. Dan gaan eten. En dan beseffen dat ik het beste van 2 werelden heb: de Westhoek aan mijn rechterkant en Gent aan mijn linkerkant.

Wat een gelukzak toch, ik.

8 Responses to “Je zou eens in mijn hoofd moeten kunnen kijken, echt waar.”

 1. hotelmama Says:

  Allé, geniet ervan!!

 2. caroline Says:

  Oh ik wil daar ook zo graag eens gaan eten!
  Geniet er maar van!

 3. tante Ingrid Says:

  Hoofd vrij!Het zijn de smaakpapillen die dit weekend hun werk moeten doen!
  Smakelijk en toast op het hele gezelschap!

 4. Marie Says:

  Ik zal alles doen wat jullie me opdragen, ladies.

 5. elke Says:

  Hopelijk zit je nu ten volle in het genieten!

  Wat de titel betreft: meestal hoop ik dat ze nooit in mijn hoofd zullen kunnen kijken. Het is er niet altijd even schoon. En niet in de zin van ‘proper’, want dan was het ook een zolder geweest 🙂
  (mooie vergelijking trouwens, van de zolder)

 6. Els Says:

  Heerlijk, even tijd om bij te tanken zodat je orde kan houden in “je zolder”!
  En, het heuvelland op zich, samen met het fantatstische eten van Kobe, zal daar zeker een steentje aan bijdragen!

 7. eline Says:

  Geniet ervan ! En laat het je vooral smaken !

  Groetjes
  Eline DM*

  Ps: altijd op mijn blogje ook welkom,reacties zijn altijd welkom.

 8. ysabje Says:

  zo schoon gezegd seg…

Leave a Reply