Alleen zijn

January 24th, 2008

Ook al verdelen we de kinderen dit weekend, het lijkt een klein beetje op alleen zijn. Anouk en ik gaan samen met 3 andere dames naar EuroDisney park in Parijs. Jan en Clarisse blijven in Gent. Een logische keuze, want baby’s geven niks om pretparken, en Jan al zeker niet. Dus…
Bijgevolg vertrekken Anouk en ik alleen.Met de andere dames uiteraard. Zaterdagmorgen, op een vreselijk vroeg uur. Maar dat hoort nu eenmaal bij zo’n reis. Want zondag komen we alweer naar huis, en dus moeten we het er van pakken. Het wordt het eerste weekend zonder borstvoeding, maar dat haal ik maandag (en zondagavond) ruimschoots in. Beloofd.
Moeheid neemt momenteel de bovenhand, maar tegen morgenavond, en zeker tegen zaterdagochtend, ben ik wellicht herladen en klaar voor een weekend vol (Disney)plezier.
Eén ding hopen we ter harte: dat dat klein Ukkiepukkietje ondertussen nog eventjes in de buik van mama blijft zitten. Want van toeval gesproken: het is onze familie niet vreemd.

One Response to “Alleen zijn”

  1. Tante ingrid Says:

    Het wordt een superweekend voor IEDEREEN!
    Ik ben daar 100 procent van overtuigd.
    Laat eens iets weten maandag!

Leave a Reply