En nu?

January 19th, 2011

Gisteren heb ik een facebookprofiel aangemaakt.

En gisteren ben ik dan ook verdronken in namen, foto’s en ‘dat vind ik leuk’.

Mijn god, wat weet facebook veel van mij. Zo van het lief van mijn vriendin uit het jaar 1996, bijvoorbeeld. Fiew.

Zonder het goed en wel door te hebben, had ik plots een vriend die ik nog nooit gezien had. Toen heb ik die maar weggedaan. Toen vroeg ik mij af of die dat zou kunnen zien en of hij boos zou zijn. Maar ja, dat is waarschijnlijk zo op Facebook.

Het gaat zo vlug, daar op dat netwerk. Voor ik het weet, hebben 3 van mijn vrienden alweer iets gezegd. Of gezocht.

Ik doe van slow facebook, denk ik. Lezen, en af en toe iets schrijven om te tonen dat ik nog leef.

5 Responses to “En nu?”

 1. tijdtussendoor Says:

  Zo doe ik het ook en blijft het leuk 😉

 2. Tess Says:

  Maar Marie toch! Ik zal je eens opzoeken se! 😉

 3. marie Says:

  doen, Tess. Doen.

 4. elke Says:

  Goh, ik ben er meer dan gemiddeld op te vinden en ik vind dat ok zo (dit geldt wel meer voor mijn echt profiel dan voor mijn blogprofiel). Voor mij is het fun en ideaal om een ander eens aan het lachen te maken.

 5. Marie Says:

  Gelijk heb je, Elke. Ik voel het nu al komen bij mij…

Leave a Reply