100 op 1

November 27th, 2010

Dit ga ik doen vandaag. Luisteren naar Radio 1, en zeemzoete herinneringen ophalen aan vroegere tijden.

Aan de tijd dat ik in het donker met een walkman honderd keer naar Deus en Nirvana luisterde. De tijd waarin ik verliefd werd en dat gevoel weer helemaal opnieuw beleef als ik Novastar hoor. Ik schuim in mijn hoofd langs festivals, in de regen, met een hoofd vol bier en een lief dat niet echt op mij zat te wachten.  Andere liedjes doen mijn denken aan stages, aan afstuderen en aan warme chocomelk toen we aan het brossen waren en in het Salon zaten. Soms ook eens keihard aan de zoon die er niet meer is, want verdriet en muziek, dat pakt gelijk mayonaise.

Vandaag wandel ik eventjes terug door mijn leven, ja.

Met een kleuter die de baas wil zijn, een baby met drie tanden die wiebelt op alle muziek en een tiener die vanaf nu graag op Messenger wil.

En terwijl ik door het verleden dans, maak ik osso bucco klaar.

3 Responses to “100 op 1”

  1. nonkel choco Says:

    den tijd van den brico

  2. Tess Says:

    Zo’n trip down memory lane kan soms wel een deugd doen. Dikke knuffel

  3. Theo Pfahlert Says:

    Some genuinely select content on this internet site , saved to fav.

Leave a Reply