Koffie

January 18th, 2008

Slechte koffie met een goede smaak. Dat is wat ik drink ‘s morgens, na school en crèche en voor mijn werk. Want dicht bij de school van Anouk is er een naftestaosje waar je voor 0.50 euro een warm drankje kunt drinken dat graag koffie zou genoemd worden. Het smaakt echt naar weinig, maar dat is daar zo gezellig jong. We hebben zo een gehein bendetje. Van allemaal mannen en af en toe een vrouw. En ik mag daar bij. Joepie-jij. We hebben een acteur (nen goeien zu), nen zelfstandigen speciale dingen maakt, die dweept met Jean-Marie, een andere kijk heeft op de dingen dan ik, maar wel een beetje veel mijnen maat is/zou kunnen zijn. We hebben een binnenhuisarchitect en een lieve jongen uit de straat die in een mega-huis woont en echt zo lief is als je zou wensen als het je schoonzoon was die met je dochter wou trouwen. We hebben een echte directeur van een school die met kunst te maken heeft. En we hebben af en toe eens Marleen, als ze niet moet werken.
En we hebben de waard des naftestaosjes, de patron, de echte, onvervalste Luc. Die dat allemaal in goede banen leidt.
En ge kunt uzelf megacool maken door luid te roepen dat ge gaat trakteren, ge kunt dat zelfs veel keer doen, want ‘t kost u 2.5 euro dan. En ge zijt dan megacool achteraf.
‘t is daar wijs jong. Ik zou het missen als ik het niet meer zou hebben.

Lang leve Luc!

One Response to “Koffie”

  1. marleen Says:

    Ja Marie ge hebt gelijk hoor t’is er super geweldig we kunnen dit de laatste tijd veel te weinig doen en eerlijk gezegd ik mis dit toch wel een beetje.
    Groetjes

Leave a Reply