Ze heeft een nieuw kleed. De stof heeft ze op haar eigen gekozen, bij Vermiljoen. Ze keek een paar minuten en wees toen naar de egels.

‘Muizen in een kaasholletje’, zei ze. En als je zeer goed kijkt, geloof ik wat ze zegt. Al zijn het wel egels, uiteraard.

De taart dan. Met dank aan Els, die altijd altijd altijd lekkere dingen maakt. Van Nigella. Hemels, gemakkelijk en alleen goed volgen wat ze zegt. Maar ik kan het niet laten, ondanks ander advies: ik heb zure room gebruikt. Omdat ik dat perfect vind bij chocolade.

Ziezo, nu gaan wij wel feesten met de schoonfamilie hoor. Fijn weekend!

9 Responses to “Het nief kleed en de verrukkelijke chocoladepavlova van Nigella”

 1. Nele Says:

  Hoi Marie, ik zag net je foto’s op je flickr. Het kleedje ziet er heel goed uit, leuk met dat plooitje bovenaan. Is het zomen dan nog vlot gelukt?
  Ik heb je blog trouwens nog maar pas ‘ontdekt’, maar ben meteen fan. Je schrijft heel mooi!

 2. tante ingrid Says:

  Voor zover ik het kleedje kan zien : heel mooi.
  En die plooien zijn toch een idee van Anouk?

 3. tante ingrid Says:

  Anoukje, zalig toch een mama die jouw ideeën in werkelijkheid kan omzetten!

 4. Marie Says:

  Dag Nele, welkom, en merci. Het zomen is opgelost door kennis met overlock die een zeer fijne zoom heeft gelegd. Toeval of niet, gisteren bij Mama P, in de commentaren, een toepasselijke link van tante Hilde. Ge moet eens gaan kijken.

 5. Polkadotjes Says:

  En…was de taart zo lekker als ze eruit zag. Ik heb zooooo’n goesting in zo’n stukske nu. NU!

 6. meisjesmama Says:

  Heerlijk lezen hier!

  En die taart is geweldig he! Mijn schoonmoeder maakt ze al enkele jaren voor elk jarig kleinkind, het is zowaar de allerlekkerste taart!

 7. marie Says:

  Meisjesmama, kun jij niet antwoorden aan An? Die van ons is gewoon met drie verdiepingen en anouk legt daar dan snoepjes op.
  Misschien kun je dat vastzetten met wat eiwit, An?

 8. amazing post awvbxesgpm click here :/ ognow, B-| jhkyqixwwf [url="http://www.rgdoqrdhxdvm.net"]or here[/url] 3:-) ognow, ;) xxrctoimtn http://rgdoqrdhxdvm.info :-0 ognow, >:O huwcaclmck [url=http://rgdoqrdhxdvm.ru]qknubvprxm[/url] 3:-) xserxgc, :( bfzp Says:

  tttijzoqptqs

 9. many thanks for this bnfsrayqvr click here :/ zcenrfihplan, :D yjgzcqhcoz [url="http://www.zkpjhpeofnlt.net"]or here[/url] :3 kswdbtconqwbvrf, :-( jetczvuzge http://zkpjhpeofnlt.info =) rkjufzm, ;) bbadtkytmh [url=http://zkpjhpeofnlt.ru]zupvfbisxj[/url] : Says:

  wqalqataaote

Leave a Reply