Do it all the time

July 23rd, 2010

Aan de lieve dame die muziek draaide in de Kinky Star,

Ik was juust op ‘t toilet.
Ik moet namelijk nu en dan eens plassen als ik te veel bier drink.
Stukken aangenamer dan andere jaren, trouwens, niet moeten aanschuiven.
Maar bon.

Toen draaide jij, zomaar uit het niets, the Violent Femmes.
Ik rende de plakkerige vloer op om u te feliciteren.
En om te smeken -iets wat ik zeer weinig doe, maar dat kunt gij niet weten- nog één keer een liedje van hen te draaien.
Dat wou jij uiteraard niet doen.

Toen heb ik maar de helft van mijn maten gemobiliseerd om u te komen stalken, maar ze keken meewarig, schudden met hun hoofd en mompelden iets van ‘Marie mag ook ne keer buiten komen’.

Er was verder één onbekende die met me wou trouwen en er waren keiveel vrouwen die naar mijn lief vroegen. Die 10 meter verder stond. Dat komt ervan als ge het volk achter den toog kent. Er waren vriendinnen en gebabbel over kinderen (met mate), er was te veel bier en er waren veel schone mensen.

Er was mijn gezaag over het liedje dat ik niet te horen kreeg, en er was plots een lief dat wijselijk dacht dat het tijd was om naar huis te gaan. Er waren bezweringen dat ik nooit meer naar de Kinky Star zou gaan, en dat ik voortaan op PoléPolé mijn ding ging doen. Mijn lief pakte me nog eens vast en suste al het gevloek met een kus.

En toen ik deze middag wakker aan het worden was, hoorde ik muziek.
Net wat ik wou horen.

Mijn lief is een held.

No Responses to “Do it all the time”

  1. Tess Says:

    Wat een enthousiasme! Klinkt als een heerlijke avond 🙂

Leave a Reply