Het beste.

March 18th, 2010

Eerst de rok.
Ik heb de biais geoefend op een (goedkope) cirkelrok, om het daarna netjes te doen op een plooirok.
En zeggen dat ik ooit gezworen heb mijn kinderen nooit plooirokken aan te doen.

Dan het beste bier van de wereld. Ik vind het beter dan dat van WestVleteren. En zo’n schoon flessen jong.

Dan de beste tijd in de keuken: veel tijd, schoon weer en goei inspiratie. Neem nu peterselie hakken, dat maakt mijn dag goed. Of zelf rijst klaarmaken.

En het allerbeste: een stuutje insmeren met mosterd en in mijn stoverijsaus doppen.
Dat is het allerbeste van mijn dag, denk ik.

En bij u, buiten de zon, wat is het fijnste van de dag?

No Responses to “Het beste.”

 1. Els Says:

  Het leukste van de dag, tot nu toe, is het lente-gevoel binnenin mezelf! De kracht die de zon geeft om de dingen in een juist perspectief te zien, de energie voelen stromen door mijn lijf, een spontane glimlach op mijn gezicht. En, ik zie het ook bij anderen! Dus, het heeft toch te maken met de zon! Hoe kan dat anders vandaag?!

 2. Kruimel Says:

  De kirrende lach van je jongste wanneer ik haar uit haar bedje plukte.
  De oudste die zich onder zijn deken verstopte en haast stikte van het lachen toen ik hem ‘niet vond’.
  Daarvoor wil een mens al om 6u15 uit zijn bed rollen.

 3. Marie Says:

  Kruimel, gij hebt het zwaar zitten hé, met die vroege vroege vogels 🙂
  (We zijn nog altijd bezig en zo goed als klaar hoor, nog eventjes eventjes geduld hé)

 4. Nonkel Bram Says:

  De herinneringen aan Simonne en haar gekraai en gebrabbel gisteren!!!!

 5. nonkel choco Says:

  ma da stuutje ,ken dat gevoel,vandaag veel gedaan voor meter(autokeuring etc) en na 6 maand weer de freezmachien bovengehaald en liggen frezen, en jaja, peter frank heeft een echten ouden (couchenbak)gemaakt.en na al dat fraaie werk in de tuin met het eerste lenteweer, had hij honger,heel erge honger en heeft nog om23uur een pizza gegeten.Allez, Marie, mss tot het weekend, deolijven staan klaar om even te testen,pssst is om het wijkfeest te doen,dus even kookideen miss uitwisselen?hoop ke zondag te zien. kusjes aan iedereen

 6. Tess Says:

  Vandaag gaat het fijnste gevoel van de dag thuiskomen van mijn kot zijn. Ik ga altijd graag naar huis 🙂

 7. Polkadotjes Says:

  ik ben er eindelijk eens tot bij U geraakt (blogsgewijs dan)! Kben serieus onder de indruk!

  Zaligste moment hier…de zusterliefde waar ik zo af en toe getuige mag van zijn…als ze gedrieën liggen te giechelen en knuffelen in de zetel. Ja, dat moet het zijn.

  En zo’n zalig rokske!

Leave a Reply