Nieuwe naam

January 9th, 2010

Nikke. Oftewel Clarisse.

Ze is een reus sedert ik terug ben uit het moederhuis. Haar billen zijn gigantisch, haar pampers ook. De kleren die ik haar aandoe, lijken van een immens grote orde in vergelijking met de witte, tere spulletjes die ik rond Simonne drapeer.

Klein is ze dus allerminst, onze peuter.
Vandaar de oproep: iemand een idee voor een nieuwe blognaam? Terwijl ik toch bezig ben: iemand een idee hoe ik mijn inhoud mee verhuis? En hoe ik zo’n schoon gekleurd kader rond de foto’s kan plaatsen?

Bedankt.

No Responses to “Nieuwe naam”

  1. annava Says:

    Dat verhuizen gaan zeer vlot hoor, heb ik van horen zeggen. Dat is een menupuntje ofzoiets. (Hopelijk krijg je nog een iets deftigere uitleg)

    En een nieuwe blognaam, ja die ga je zelf moeten verzinnen denk ik. Ik heb er al drie moeten verzinnen (voor mezelf dan) en daar had ik al moeite genoeg mee. Anderzijds: ik heb er nog twee op overschot dus als je wil 🙂

  2. nonkel choco Says:

    zo laten, staat al co in,dus waarom veranderen?

Leave a Reply