Invloed

May 22nd, 2009

Wie mijn lief kent, zal lachen.
Want wie hem kent, weet dat hij moeilijk te beïnvloeden is.
Reclamemakers zouden aan hem een hele kluif hebben, want hij is altijd doordacht als hij iets koopt.
(Buiten de Pampers dan, want die zijn op commando)
Hij maakt studies, vergelijkt en koopt nooit iets dat puur merkbepaald is (op tabak na). Zeker niet omwille van het merk.
Het heeft niks te maken met spaarzaamheid, maar enkel en alleen met nuchterheid, denk ik.

En nu heeft hij een week of twee geleden voor het eerst in zijn leven wenskaarten gekocht. Puur en alleen omdat hij die mooi vond en omdat ik persé naar de Markt Van Morgen wou voor de kaartjes van Sarah.

We hebben mooie kaartjes gekocht, jong. Ze waren zelfs leuk verpakt en niet duur. Ze zijn gewoon stukken beter dan de HallMark (zoiets)-brol die ik meestal echt niet mooi vind. Bovendien sponsor je op die manier iemand die haar echt inzet voor schone dingen en zo.

Mijn lief was in de auto al aan het fantaseren voor wie ze waren, wie had dat gedacht.

4 Responses to “Invloed”

 1. Sarah Says:

  Ooooooooooh…
  Bloos bloos.. 🙂

 2. Tante Mieke Says:

  Oh Marie, ik ben steeds op zoek naar leuke originele wenskaarten… echter zelden te vinden!
  Waar kan ik die super mooie kaarten van Sarah kopen, evenetueel via een website bekijken?Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt…. kusje van ons uit Pulderbos.

 3. Sarah Says:

  Dag Tante Mieke,
  je kan altijd kijken op http://www.dekaartenmakerij.be of me een mailtje sturen.
  Ik sta op 13 en 14 juni ook op de Kunstsuperette in Gent, op het Sint-Baafsplein, maar Pulderbos is daar niet echt in de buurt he 🙂

 4. Tante Mieke Says:

  niet echt in de buurt, maar misschien kan je jouw kaarten uitstallen op een feestmarkt,in Zandhoven, ook een mooi pitoresk dorpje in de stille Kempen! Toch bedankt, op een dag zal het mij wel lukken jou te treffen op een of ander evenement. Succes

Leave a Reply