MarktVanMorgen

April 14th, 2009

markt-van-morgen

Via mijn collega in mijn email-brievenbus. Ik schrap alvast al mijn voorziene activeiten en ga daar nu echt zeker eens naar toe.
Meer info: hier.

Zou Sarah daar ook zijn?

Voor de rest: moe, versleten en kapot. En dat na een verlengd weekend. Allemaal de schuld van drie dagen overheerlijk en ononderbroken feesten in de Westhoek. Met veel verrassingen en veel spijzen en drank. Met een weids uitzicht over Reningelst, paarden, konijnen, schapen en geiten. Groen, groener, groenst.
Om dan gisterenavond terug in de stenen natuur van Ledeberg te belanden.
Hoe moe mijn lijf ook lijkt, mijn hoofd zit vol opgeladen batterijen.

Morgen meer.

3 Responses to “MarktVanMorgen”

 1. Rik Sohier Says:

  Een kermis is een geseling waard.
  Peter

 2. Sarah Says:

  Heej, da’s grappig! Ik ga daar inderdaad staan, voor de allereerste keer! Joepie, tot dan :))

 3. VOTAVALFGOW Says:

  topiramate online Buy Topiramate topiramate no prescription

Leave a Reply